Järjestö, laajenna palvelun­tarjontaasi virtuaali­talo IloNovin avulla

Projektipäällikkö Jaana Merenmies SOSTEblogin Vieraskynä-tekstin kirjoittajakuvassa.

Etusivu / Blogi / Järjestö, laajenna palvelun­tarjontaasi virtuaali­talo IloNovin avulla

IloNovi on virtuaalinen kulttuurin ja hyvinvoinnin talo

IloNovi tarjoaa järjestöille mahdollisuuden laajentaa omaa palvelutarjontaansa myös virtuaalimaailmaan.

IloNovi on vuorovaikutteinen 3D-virtuaalitalo, joka avaa ovet hyvinvoinnin, taiteen ja kulttuurin maailmaan internetin kautta. IloNovi muistuttaa 3D-tietokonepeliä, jossa liikutaan eri huoneissa ja tiloissa avatar-hahmoina yhdessä toisten kanssa.

IloNovi tuo taide- ja kulttuurielämykset kotiin

IloNovi on suunnattu aikuisille, jotka haluavat nauttia taiteesta ja kulttuurista vaikkapa omasta kodistaan käsin. IloNovin sisällöistä vastaavat taide- ja kulttuurialan toimijat sekä terveys- ja sosiaalialan asiantuntijat. IloNovissa voit tarjota palveluitasi laajemmalle yleisölle ja myydä niitä suoraan virtuaalitilan kautta.

IloNovin verkkosivujen etusivu, josta pääset rekisteröitymään sekä kirjautumaan tapahtumiin.

Tiloissa tapahtuu kaikkea mielenkiintoista ja hyvinvointia edistävää. Voit esimerkiksi osallistua elokuvahetkiin, joissa katsottua elokuvaa voidaan yhdessä käsitellä, tai voit tutustua taidenäyttelyihin tai osallistua opettaviin työpajoihin tai lähteä mukaan jännittävään aarteenetsintään. Lisäksi voit vuokrata IloNovin tiloja omien tapahtumiesi järjestämiseen.

Tarjoa järjestösi palveluja virtuaalitilassa

IloNovessa järjestöt voivat laajentaa omaa palvelutarjontaansa myös virtuaalimaailmaan. Voit sisustaa ja brändätä oman virtuaalitilasi haluamallasi tavalla ja tarjota siellä palveluja asiakkaille ja vapaaehtoisille. Virtuaalitilassa syntyy vaikutelma, että olette kaikki samassa paikassa. Tämä antaa mahdollisuuden osallistua tapahtumiin myös niille, jotka eivät pääse fyysisesti paikalle pitkän matkan tai muiden esteiden vuoksi.

IloNovi voi avata uusia yhteistyömahdollisuuksia ja vierailijat voivat löytää palvelusi muiden sisältöjen ohella.

IloNovin Luminassa Ellin elokuvahetki ja Kurkien kutsu lyhytelokuva.
Ellin elokuvahetki ja Kurkien kutsu lyhytelokuva

Voit käyttää virtuaalimaailmaa ilman aiempaa kokemusta

IloNovi on helppokäyttöinen ja turvallinen alusta, jossa voit tutustua virtuaalitiloihin rauhassa ja omaan tahtiisi. Metaversumi, tulevaisuuden internet, yhdistää fyysisen ja digitaalisen maailman uudella tavalla, ja IloNovissa saat ensikosketuksen tähän monimuotoiseen ympäristöön. Me seuraamme metaversumin kehitystä puolestasi, jotta voit keskittyä siihen, mikä on olennaista – oman työsi sisältöihin. Autamme sinua hyödyntämään virtuaalimaailman tarjoamia mahdollisuuksia parhaalla tavalla, riippumatta aiemmasta kokemuksestasi.

Näin löydät tiesi IloNoviin

IloNovin löydät sen omilta verkkosivuilta osoitteessa https://ilonovi.com/.
IloNovissa on sekä avoimia tapahtumia että ennakkoilmoittautumisen vaativia tilaisuuksia. Avoimiin tapahtumiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista, mutta rekisteröityminen IloNoviin on aina välttämätöntä turvallisuussyistä. Rekisteröitymisen jälkeen pääset Oma IloNovi -sivulta suoraan IloNoviin ”ASTU SISÄÄN” -painikkeen kautta. Arvostamme käyttäjien yksityisyyttä, tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

IloNovissa pääsee hissillä erivärisiin jutteluhuoneisiin.

Teknisiä vaatimuksia ei ole paljon

IloNovin käyttöön tarvitset tavallisen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on internetyhteys, verkkoselain sekä ääni- ja videotoiminnot. Halutessasi syvemmän kokemuksen voit käyttää virtuaalitodellisuuslaseja, joiden avulla näet ja koet IloNovin maailman ympärilläsi. Tarkemmat käyttöohjeet löydät rekisteröidyttyäsi käyttäjäksi.

IloNovista vastaa Kalliola

IloNovin toiminnasta vastaa Kalliolan Setlementti ry. Tule tutustumaan IloNoviin ja ilmoittaudu tapahtumiin tai opastetulle kierrokselle. Voit myös varata oman opastetun kierroksen työyhteisöllesi tai vapaaehtoisille. Minä toimin oppaanasi.

IloNovin sisääntuloaula Atrium
IloNovin sisääntuloaula Atrium

Jaana Merenmies
Projektipäällikkö
Kalliolan Setlementti ry
jaana@ilonovi.com